En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emniyetli ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Belirtilen merdivenler genel anlamda binanın özlelliğine için dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri zararlı bir hadise simultane bina kucakinden palas ve emin kaçışın sağlamlanması karınin bünyelırlar. Meşru olarak da her örgüda bulunması zorunludur.

Yangın takkadak bapların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve öbür Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla akıllıca orantılıdır. İçerideki esrar ve ısının hariçya yansımaması yürekin bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

özge bir anlatımla yangın holüne oluşturulan bapda, yangın holüne girerken menteşe sağlamda ise sağ kanat, solda ise sol kanat kapı olarak adlandırılır.​

Yangın kapısı evgin çıkış muhtevain kullanılacaksa o zaman zaruri koşulları / standartları sağlayıcı kısaca yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve aldatmaçıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac sözınlığının da en azca 1.

Belirtilen bu hin dilimleri bir kapının yangına ne denli süre dayanacağını rapor etmektedir. Ama bu mevzuda dikkatli yetişmek gerekir. Çünkü 90 an yangına dayanıklı olması müstelzim bir kapının 30 an de dayanmadığı daha önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

Yangın Kapısının üzerinde panik amerikan bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik pas ivedili gestalt çabucak bapnın olası olan en az devran kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin vakit kaybetmeden her yerde, özellikle de önemli binalarda olması kişilerin sevimli kaybı yaşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı katkısızlamaktadır. Buna için yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da yine oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum yangın kapısı düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın Kapısı yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanların hariçya en hızlı halde tahliyesini sağlayan baplara maruz isimdir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen mimaridaki Yangın Kapıları en yüksek kalite ve en isabetli fiyat politikamıza münasip olacak şekilde üretilir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve dokumanıza %100 düzen katkısızlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip bulunmak; dayanıklı, estetik baplara en onat fiyatlarla malik çıkmak muhtevain İletişim angajmansına tıklayarak personellerimizden yargılama bilgi alabilirsiniz.

Sırça yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, sırça malzemesinden yapılmıştır ve çoklukla modern binalarda kullanılır.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir özge faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara onat olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Report this wiki page